Olemme avoinna ma-pe 9.00-16.00

Yhteystiedot. 
               
   Liike: 017-826633

Hautaus asioissa.

Petri: 050-3777137
Johan Henrik: 044-3653230


bovellan@bovellan.fi
Suosittelemme ajan varausta, jotta voimme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla.
 Hautaustoimisto

Hautaustoimiston palvelut kattavat vainajan viimeiseen matkaan liittyvät toiminnot siunaustoimitusta suorittavan papin varaamisesta tilaisuuden valokuvaukseen ja ohjelmistopalveluihin. Hautaustoimistomme on Suomen hautaustoimistojen liiton jäsenliike. Hautauspalvelua hoitavat Petri ja Anne-Mari Bovellan sekä Johan Henrik Pentikäinen. Hautausjärjestelyt tehdään aina omaisten toiveiden mukaisesti, kysymyksessähän on perhejuhla, jonka luonne on yhtä yksilöllinen kuin muidenkin perhejuhlien. Perinteiden merkitys nimenomaan siunaustilaisuudessa on tärkeä, ja voimaa antava lähiomaisille. Hautajaisten sujumisessa omaiset voivat turvautua hautauspalveluun, sillä hautaustoimiston edustaja on paikalla toimituksen ajan valmiina auttamaan ja neuvomaan tilaisuuteen osallistuvia
omaisten halutessa.

Muistotilaisuuden järjestämiseksi on valittavissa eri kokoisia juhlatiloja. Tarjoilusta vastaavat paikalliset ammattitaitoiset pitopalvelut.

Kukka ja hautauspalvelu Bovellan on perheyritys, joka on pyrkinyt kehittymään ajan haasteiden mukaan ja kehittyy edelleen tavoitteenaan tarjota korkealaatuista palvelua, sekä käsityötä asiakkaillemme.

Suomen hautaustoimistojenliiton nettisivuilta löydätte lisätietoja hautaukseen liittyvistä asioista.